LiONS - TEAM [GLT]

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » LiONS - TEAM [GLT] » Aplicatii LiONS Academy » Aplicatie Panda.OG

Aplicatie Panda.OG

Posts 1 to 3 of 3

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Sebastian, am varsta de 14 ani si sunt din Pitesti, jud. Arges.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns:Am ales sa aplic in aceasta echipa si nu in alta deoarece imi place cum este organizata si coordonata de catre fondator.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Ma numesc Sebastian, am varsta de 14 ani si sunt din Pitesti. In timpul liber imi place sa ma joc pe calculator, sa ies in oras cu prietenii si sa joc fotbal. Ador jocurile pe calculator, serialele, anime-urile, filmele in general. Imi plac persoanele ce coopereaza si isi dau interesul pentru a face ceva bine, faptul ca ei isi dau silinta pentru a face totul ok ma ajuta si pe mine pentru a fii o persoana mai buna. Sunt o fire prietenoasa, amabila, sociala cu prieteni foarte multi, atat virtuali cat si in "real".

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns:Joc SA:MP de aproximativ 3 ani,in prezent  activez pe comunitatea "OG-Times".

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns:

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns:Da, as putea venii.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns:Nu am mai fost in nici un clan deoarece nu am prea fost atras de clanuri, nu imi gaseam un clan care sa mi se potriveasca, pana l-am gasit pe acesta.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCgDfI- … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns:Nu prea am prieteni in acest clan, il am doar pe Molly.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele.

0

2

Acceptat iti ofer o sansa ad discord: SpeedY // GLT#2979

Insa ai 3zile sa faci un paint montage, war montage!

0

3

https://www.youtube.com/watch?v=lZC-j9gFKUA

0

You are here » LiONS - TEAM [GLT] » Aplicatii LiONS Academy » Aplicatie Panda.OG