#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?
Raspuns: Ma numesc Tiganila Costi, am 18 ani si locuiesc in Crivat, Calarasi.
#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?
Raspuns: Deoarece mi-a fost recomandat acest lucru, am fost informat ca oamenii de aici stiu ce e ala team.
#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person
Raspuns: Ma numesc Costi si am varsta de 18 ani. Locuiesc in satul Crivat, judetul Calarasi. Studiez la un liceu din judetul Giurgiu. Sunt o persoana care adora distractie, stiu sa petrec si sa fac glume doar atunci cand simt eu ca ar trebui sa ridic moralul celor din jurul meu cu o gluma buna, dar atunci cand este vorba de seriozitate, sunt serios si ma abtin din glume. Acord mai multe sanse persoanelor care mi-au gresit, dar daca vad ca repeta acelasi tip de greseala asupra mea se cam schimba situatia. Am inaltimea de 1.86 si cantaresc undeva la 80 de kilograme. Imi place foarte mult sa desenez pe foi imagini ce contin tema iernii, mai pe scurt imi place zapada si anotimpul iarna. Ca hobby-uri am: SAMP-ul, alte jocuri, Fotbalul, iesit pe afara, in timpul liber ies in oras cu prietenii la un suc/la un film pentru ca nu prea imi place sa citesc deoarece nu inteleg foarte multe lucruri din ceea ce contine acea carte. Am practicat 2 sporturi:acelea sunt inotul la varsta de 5-6 ani si m-am lasat de acest sport din cauza ca in viata mea aparuse un sport care ma atragea mai mult acela este fotbalul (la varsta de 8 ani), m-am lasat de fotbal din cauza antrenorului care era foarte slab pentru nivel clubului la care ma situam, era slab deoarece el nu statea sa vada stilul nostru de joc, ci statea la discutii cu parintii copiilor care mai erau inscrisi la acel club. Ca sporturi preferate mai am:Basket, Handbal, Ping-Pong, Tenis, Rugby. Parul meu este de culoare saten si este aspru, ochii de culoare caprui. Sunt genul de persoana care respecta persoanele doar pe cele care merita cu adevarat sa fie respectate, nu pot oferi respect unei persoane care este ursuza cu mine.
#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?
Raspuns: De prin 2012, joc mai serios, dar in general joc de prin 2010, cand jucam pe servere cu gamemode de GodFather.
#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?
Raspuns: Nu cred ca am avut conflicte cu nici un membru din team.
#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?
Raspuns: Daca am cont sau pot face rost de unul vin.
7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?
Raspuns: Am fost KIA, dar din pacate am vrut sa ma las de joc, asa ca am parasit team-ul.
8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link
Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCySmfe … subscriber
#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?
Raspuns: Nu sunt prieten cu nici un membru din acest clan, nu cunosc pe nimeni. Imi pare rau, dar daca sunt acceptat cu siguranta o sa fim prieteni.
#10 Alte informatii folositoare // Other useful information
Raspuns: Multumesc pentru timpul acordat citirii aplicatiei mele! Daca imi veti acorda o sansa nu o sa regretati, respect decizia fiecaruia si sper sa ne intelegem daca raspunsul va fi unul pozitiv la aceasta aplicatie. Cu dragoste mare JoKeR.