#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?
Raspuns:Ma numesc Iulian am varsta de 12 ani si sunt din orasul Bucuresti.
#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?
Raspuns:Nu am in alt team deocamdata.
#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person
Raspuns:Ma numesc Iulian locuiesc in orasul Bucuresti, imi place mult jocurile de tip shooter si cu masini, sunt un baiat inalt cu ochii caprui, mai sunt si ironic cateodata dar imi cer scuze rapid. Si imi plpace mult sa am prietenii.
#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?
Raspuns: Joc samp de 1 ani si joc pe comunitatea ruby in mafie si pe rpg2.
#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?
Raspuns:Nu am avut pentru ca nu ii cunosc.
#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?
Raspuns:Da.
7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?
Raspuns:Am mai fost in samurai si am iesit pentru ca trebuia sa postam un video pe zi si nu am facut-o si mau scos.
8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link
Raspuns:https://www.youtube.com/channel/UCnjObTz4tN7WJSQDb3UCcTw?view_as=subscriber
#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?
Raspuns:Decat Administratorul este prietenul meu din clan pentru ca pe ceilalti membri nu ii cunosc
#10 Alte informatii folositoare // Other useful information
Raspuns:Nu am